Referanser

Din helhetlige helse

takknemlighet

Jeg føler meg takknemlig!

Det varmer i hjertet når de mennesker jeg er til hjelp for,

kommer med tilbakemeldinger som disse, tusen takk :

 

Jeg har prøvd mange forskjellige behandlinger, men denne behandlingen som jeg fikk hos Monica, kommer jeg til å fortsette med. Opplevelsen jeg hadde var dyp og sterk. Jeg fikk frigjort mange følelser jeg har holdt inne i mange år. Jeg følte meg veldig rolig og avslappet etter behandlingen. Jeg kan anbefale Monica på det varmeste.

Jente 25 år

 

Etter en trafikkulykke er jeg daglig plaget med vond nakke. Har også problemer med korsryggen. For min del har klassisk massasje vært det som har hjulpet mest. Har gått hos Monica over flere år. Monica er en trivelig og veldig dyktig massør. Hun kan varmt anbefales!

Mann 48

 

Etter en behandlingstime hos Monica føler jeg meg totalt avslappet i kropp og sinn.

Kvinne 45

 

Jeg ønsket massasje for å myke opp muskler som over tid var blitt svært stramme. Monica har bidratt svært positivt til dette, samt jevn tøying. I tillegg har hun bidratt med svært gode og meningsfylte samtaler, samt innføring av meditasjon - hun gjennomfører og gir en helhetlig helse!

Mann 51, rullestolbruker

 

Monica er en åpen, inspirerende og positiv person som man lett blir komfortabel med. Hun møter deg i behandlerrollen med livsvisdom og egne erfaringer.

Kvinne 39

 

Monica er en person som spiller på flere strenger. Hun er veldig opptatt av og interessert i helhetlig helse. Det formidler hun på en veldig interessant måte, og utfører gjerne det hun brenner for. Yoga står henne nær, og hun er flink til å formidle sine kunnskaper angående det. Monica er flink til å utføre massasje. Det har vært veldig godt for meg. Når noe oppleves smertefullt, er hun snar til å veilede om effektiv pusteteknikk for å døyve smertene. Det har vært en glede å ha en som Monica til å jobbe her. Hun har et særdeles behagelig vesen, og jeg har satt stor pris på henne. Jeg ønsker henne lykke til videre!

Kvinne 65 år, rullestolbruker